MPS Vuosikokous

Päiväys ja aika
Date(s) - 30.03.2021

Kategoriat

Mikkelin Pursiseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään tiistaina 30.3.2021 klo 18.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen vuosikokoukselle määräämät asiat sekä esitys yhdistyksen sääntöjen muuttamiseksi.

Fyysinen kokouspaikka on Sokos Hotel Vaakuna, Porrassalmenkatu 9, Mikkeli. Koronaepidemiasta ja kokoontumisrajoituksista johtuen jäseniä kehotetaan osallistumaan kokoukseen etäyhteyden avulla.

Osallistumistavasta riippumatta kokoukseen osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista perjantaihin 26.3 mennessä.

Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen: mps.vuosikokous@gmail.com tai vaihtoehtoisesti tekstiviesti/WhatsApp numeroon 044 3203931.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa:
Oma nimi, puhelinnumero ja toimiva sähköpostiosoite.

Ennakkoilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse ohjeet kokoukseen osallistumiseksi.