Yöpyminen ylätuvalla

Ristisaaren vanhan päärakennuksen kaksi makuuhuonetta ovat varattavissa MPS:n nettisivuilla olevan varauskalenterin kautta. Varauksen voi tehdä enintään kolmeksi vuorokaudeksi toisesta tai molemmista makuuhuoneista.

Rakennuksen molemmissa makuuhuoneissa on kaksi 80×200 cm runkopatjasänkyä, vaahtomuovinen 80x200x12 cm varapatja sekä kolme täkkiä ja tyynyä. Runkopatjasängyt voi yhdistää parisängyksi niihin kuuluvilla liitoskappaleilla.

Keittiössä on jääkaappi, liesi/uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, ruuanlaittovälineet, astiat ja ruokailuvälineet. Rakennukseen tuleva kaivovesi on juomakelpoista.

Huoneet ovat lukittavissa sisältä päin, niissä on palovaroittimet, pimennysverhot
ja hyvä ilmanvaihto. Lämmittämiseen käytettävät tulisijat on kunnostettu, tarkastettu
ja nuohottu. Tulisijojen käyttöohjeet ja niiden käyttöön tarvittavat välineet
löytyvät siivouskomerosta.

Muovi-, metalli-, lasi- ja ruokajätteet tulee viedä mukana pois saaresta. Palavat
jätteet voi polttaa tulisijoissa.

Vanhan päärakennuksen nukkuma-aitat ovat toistaiseksi varastokäytössä.
Lisätietoja saa Ristisaaren isännältä Harri Tuiskulta, 0400 775697, tai minulta.

Varausehdot

• Varauksen voi tehdä vain pursiseuran jäsen omaan ja vieraidensa käyttöön
  • Rakennuksessa yöpyminen on jäsenille ilmaista
  • Varauksen voi tehdä enintään kolmeksi vuorokaudeksi