Vuosikokous 2021

Mikkelin Pursiseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään tiistaina 30.3.2021 klo 18.

Fyysinen kokouspaikka on Mikkelin Sokos Hotel Vaakuna.
Koronaepidemiasta ja kokoontumisrajoituksista johtuen hallitus pyytää jäsenistöä osallistumaan kokoukseen etäyhteyden kautta mikäli se suinkin on mahdollista.

Kokouksen puheenjohtajaksi ja sihteeriksi ehdotettavat henkilöt osallistuvat kokoukseen paikan päällä, voimassaolevien kokoontumisrajoitusten puitteissa.

Etäkokoukseen osallistuminen on mahdollista tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tabletilla tai puhelimella osallistuminen saattaa edellyttää maksuttoman sovelluksen lataamista ja asentamista etukäteen Play Storesta (Android) tai App Storesta (iPhone/iPad).

Poikkeusjärjestelyjen vuoksi pyydämme kaikkia kokoukseen osallistujia ilmoittautumaan kokoukseen etukäteen. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä se aikooko osallistua etänä vai fyysisesti paikan päällä.

Osallistumisohjeet ja kokouslinkki tulevat näkyviin näille sivuille ennen kokousta.

Vuosikokousasiakirjat

MPS Jäsentiedote 1/2021, (pdf)
sisältää:
Esityslista (etusivu)
Toimintakertomus 2020 (sivu 3)
Toimintasuunnitelmaesitys 2021 (sivu 5)
Tilinpäätös 2020 ja Talousarvioesitys 2021 (sivu 7)

Esitys Mikkelin Pursiseuran uusiksi säännöiksi (pdf)