Verkkokaupan ehdot

Näissä säännöissä määritellään kuinka Mikkelin Pursiseura ry:n seuratarvikkeiden verkkokauppa toimii ja kuinka tavarat toimitetaan tilaajalle.

• Tilaus tehdään täyttämällä ja tulostamalla verkkokaupan sivuilla oleva tilauslomake. Tilaaja vastaa antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.
  • Tilatut tuotteet maksetaan tilauslomakkeessa olevalle pankkitilille ja maksusta tulostetaan kuitti.
  • Tilauslomake ja maksukuitti lähetetään joko sähköpostiosoitteeseen seuratarvikkeet@mikkelinpursiseura.fi tai postitse osoitteeseen Mikkelin Pursiseura ry, Seuratarvikkeet, PL 243 50101 Mikkeli. Sähköpostina saapuneesta tilauksesta lähetetään automaattinen vahvistusviesti.
  • Tilatut tuotteet toimitetaan tilauslomakkeessa ilmoitettuun postiosoitteeseen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden kuluttua tilauksesta.
  • Vaihtoehtoisesti seuratarvikkeita hoitava henkilö ottaa yhteyttä ja sopii tuotteiden luovuttamisesta Mikkelin Pursiseura ry:n tiloissa.
  • Mikäli jokin tuote on loppunut, seuratarvikkeita hoitava henkilö ottaa yhteyttä tilaajaan ja sopii menettelytavoista.
  • Ostetussa tuotteessa havaituista virheistä tai puutteista tulee tehdä ilmoitus kohdassa 3 mainittuun sähköposti- tai postiosoitteeseen 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Seuratarvikkeita hoitava henkilö ottaa yhteyttä tilaajaan ja sopii menettelytavoista.
  • Kaupan perumisesta tulee ilmoittaa kohdassa 3 mainittuun sähköposti- tai postiosoitteeseen 8 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli tuote palautetaan virheettömänä 14 vrk sisällä sen vastaanottamisesta, tuotteen ostohinta palautetaan. Palautuslähetyksen postikuluja ei hyvitetä. Palautetun tuotteen mukana tulee toimittaa kopio tilauslomakkeesta ja maksukuitista täydennettynä tilinumerolla, johon palautus tulee maksaa.
  • Mikäli seuratarvikkeita hoitava henkilö ja tilaaja eivät pysty sopimaan tuotetta koskevista menettelytavoista, asia siirretään Mikkelin Pursiseura ry:n hallituksen hoidettavaksi.
  • Mikkelin Pursiseura ry pitää rekisteriä myydyistä jäsentuotteista, mutta ei käytä rekisteriä suoramarkkinointiin.

<< Takaisin kauppaan