Koulutus

Veneilykoulutus

Syksyllä 2017 MPS:ssä järjestettiin saaristolaivurikurssi. Tammikuun 2018 lopussa alkoi Rannikkolaivurikurssi. Nämä yhdessä antavat riittävät teoriataidot kansainvälistä Huviveneen kuljettajankirjaa varten. Vuonna 2019 oli koulutus vuokraveneen kuljettajankirjaa varten. Näiden lisäksi viime vuosina on ollut pienimuotoisempaakin koulutusta, mm. veneilijän sääkurssi.

Tulevista koulutustapahtumista kerrotaan seuran jäsentiedotteissa, näillä web-sivuilla sekä MPS:n Facebook-sivulla.

Koulutusta pyritään järjestämään seuran jäsenten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Jos kaipaat navigointiin, käytännön veneilytaitoihin tai vaikkapa viestivälineiden käyttöön liittyvää (tai mitä tahansa muuta veneilyyn liittyvää) koulutusta, ota yhteys seuran hallituksen koulutusvastaavaan. Yhteystiedot täällä.

Lasten ja nuorten koulutustapahtumat ovat osa MPS:n junnupurjehdustoimintaa.

Tulevat koulutustapahtumat: