Tulevia tapahtumia:

Tukikohdat

Tukikohtien käyttömaksut kaudelle 2017

Yleistä

• Tukikohdassa kävijän on tehtävä merkintä vieraskirjaan ja vierailumaksu on maksettava lippaaseen, joka löytyy saunatuvalta.

Ristisaaren käyttömaksut

• Seuramme jäsenille vierailu saaressa on ilmainen.
  • Saunominen, grillin/kaasun käyttö, ylätuvassa yöpyminen jne. on ilmaista.
  • Vierasmaksu on 5€/vuorokausi/henkilö.
  • Maksetaan myös seuran jäsenten täysi-ikäisistä seuraan kuulumattomista perheenjäsenistä.
  • Vuoksen vesistöalueen tukikohtien yhteiskäyttösopimus seurojen jäsenten venekunnat ovat tervetulleita Ristisaareen. Vierailumaksu on maksettava normaalisti.
  • Ristituuli-sauna, joka sijaitsee lahden pohjoispuoleisessa niemessä on käytettävissä. Jos paikalla on seuran jäseniä, on Uus`tuuli-sauna käytettävissä.
  • Hallitus pidättään oikeuden siirtää tai muuttaa varattuja saunavuoroja Ristisaaressa olevien tapahtumien aikana.
  • Grillin/kaasun käyttö on ilmaista.
  • Laiturisähkön käyttö 3€/vrk tai 25€/veneilykausi, maksetaan saunatuvan lippaaseen tarpeen tullen.

Pönnön käyttömaksut

• Seuramme jäsenille vierailu saaressa on ilmainen.
  • Saunominen, grillin/kaasun käyttö, ylätuvassa yöpyminen jne. on ilmaista.
  • Jäsen voi tuoda vieraan ja vierailumaksu on 5€/vrk/henkilö
  • Pönnön tukikohta EI kuulu vuoksen vesistöalueen yhteiskäyttötukikohtien piiriin.
  • Tukikohta on tarkoituettu vain seuramme jäsenille ja heidän vierailleen.