Tukikohtien käyttömaksut

Yleistä

Tukikohdassa kävijän on tehtävä merkintä vieraskirjaan ja vierailumaksu on maksettava lippaaseen, joka löytyy saunatuvalta.

Ristisaaren käyttömaksut

Seuramme jäsenille vierailu saaressa on ilmainen.
Saunominen, grillin/kaasun käyttö, ylätuvassa yöpyminen jne. on ilmaista.
Vierasmaksu on 5€/vuorokausi/henkilö.
Maksetaan myös seuran jäsenten täysi-ikäisistä seuraan kuulumattomista perheenjäsenistä.
Vuoksen vesistöalueen tukikohtien yhteiskäyttösopimus seurojen jäsenten venekunnat ovat tervetulleita Ristisaareen. Vierailumaksu on maksettava normaalisti.
Ristituuli-sauna lahden pohjoispuoleisessa niemessä on käytettävissä. Jos paikalla on seuran jäseniä, on myös Uus’tuuli-sauna käytettävissä.
Hallitus pidättään oikeuden siirtää tai muuttaa varattuja saunavuoroja Ristisaaressa olevien tapahtumien aikana.
Grillin/kaasun käyttö on ilmaista.
Laiturisähkön käyttö 3€/vrk tai 25€/veneilykausi, maksetaan saunatuvan lippaaseen tarpeen tullen.

Pönnön käyttömaksut

Seuramme jäsenille vierailu saaressa on ilmainen.
Saunominen, grillin/kaasun käyttö, ylätuvassa yöpyminen jne. on ilmaista.
Jäsen voi tuoda vieraan ja vierailumaksu on 5€/vrk/henkilö
Pönnön tukikohta EI kuulu vuoksen vesistöalueen yhteiskäyttötukikohtien piiriin.
Tukikohta on tarkoituettu vain seuramme jäsenille ja heidän vierailleen.