Tiedotus

Pursiseuran tiedotuksen sisällöstä vastaa seuran hallitus. Hallituksella on apunaan MPS:n tiedotusvastaava joka huolehtii päivittäistiedotuksesta.  Tiedotuksen tekniseen toteutukseen osallistuvat lisäksi jäsenlehden ja -tiedotteiden taittaja sekä seuran webmaster.

MPS julkaisee vuosittain POKTURI-jäsenlehden, joka ilmestyy touko- kesäkuun taitteessa. Lisäksi jäsenille postitetaan vuoden mittaan useampia jäsentiedotteita tarpeen mukaan. Sähköinen tiedotus tapahtuu seuran web-sivuston kautta, sekä seuran facebook-sivun kautta.

Pokturi2018

Lue täältä seuran uusin jäsentiedote.

Mikkelin Pursiseura Facebookissa

Seuran sisäisistä toimintaryhmistä Purjehdusjaostolla on myös omat sosiaalisen median tiedotuskanavansa joita käytetään pääosin oman ja naapuriseurojen jollapurjehdusharrastajien väliseen yhteydenpitoon.

MPS Junioripurjehdus Facebookissa

Mikkelin Pursiseura tiedottaa toiminnastaan myös saimaanpursiseurat.fi -sivuston kautta.

Tiedotusvastaava:
Paavo Nikkilä 044 3203931