Jäseneksi

Mikkelin Pursiseuran (MPS) jäsenenä pääset nauttimaan upeista tukikohdistamme, jäseneduistamme, sekä muista palveluista.

Katsastustoiminta

Venekatsastustoiminta on yksi seuran tärkeimmistä palveluista. Koulutetut katsastajat pystyvät myös ohjaamaan ja opastamaan muun muassa veneiden hoidossa ja varustamisessa. Lisäksi seuran jäsenellä on mahdollisuus saada alennusta katsastetun veneen vakuutusmaksusta.

Koulutustoiminta

MPS tarjoaa jäsenilleen tarpeen mukaan SPV koulutusjärjestelmän mukaista veneilijäkoulutusta sekä Suomen Navigaatioliiton laivurikursseja. Järjestelmän mukaisen koulutuksen lisäksi seurassa järjestetään jäsenille veneen hallintaan, huoltoon ja kunnossapitoon, sääolosuhteisiin ym. liittyviä erillisiä kursseja.

Kilpailutoiminta

MPS järjestää vuosittain purjehduskilpailuita eri jolla- ja kevytveneluokissa sekä LYS-köliveneille.

Osallistumista paikallisiin, alueellisiin ja kansallisiin kisoihin  kannustetaan, juniorikilpailuun osallistuvia seura voi myös tukea taloudellisesti. Kilpailutoiminnassa teemme läheistä yhteistyötä lähialueen ja muiden Saimaan vesistöalueen pursiseurojen kanssa.

Muu toiminta

Vuosittain järjestämme runsaan joukon erilaisia tapahtumia kuten kalakisoja, pizza-illan ja kaksi regattaa (pienet avoveneet ja suuremmat matkaveneet) – pikkujouluja ja Juhannusjuhlia yhtään väheksymättä. Seuratoiminta tarvitsee luonnollisesti myös iloista talkooväkeä, kolmen tukikohdan viihtyvyys on hyvin huolletuissa tiloissa parempi. Tukikohdissa riittääkin monenlaista puuhastelua, tikanheiton, frisbeegolfin tai muiden liikuntaharrasteiden lisäksi.

Jäsenhakemus

Seura ei tällä hetkellä voi ottaa vastaan jäsenhakemuksia sähköisesti. Tulevaisuudessa on tarkoitus saada käyttöön suojattu yhteys, jonka kautta henkilötietojen lähettäminen on mahdollista.

Lataa ja tulosta Jäsenhakemuslomake (pdf) tai MPSjäsenhakemus (doc) ja postita se täytettynä osoitteeseen:

Mikkelin Pursiseura ry
50101 Mikkeli

Jäsentietojen tallentaminen ja käyttö: katso MPS rekisteriseloste.

Halutessasi jäseneksi voit olla yhteydessä myös suoraan seuran hallituksen jäseniin. Yhteystiedot täällä.