Jäseneksi

Tästä pääset suoraan Jäsenhakemukseen.

Mikkelin Pursiseuran (MPS) jäsenenä pääset nauttimaan upeista tukikohdistamme, jäseneduistamme, sekä muista palveluista.

Jäsenillämme on mahdollisuus käyttää omien tukikohtiemme lisäksi myös muiden Saimaan vesistöalueen seurojen saaritukikohtia neljän eri maakunnan alueella. (Nykyisin tukikohtayhteistyössä on mukana 15 seuraa ja kaikkiaan 20 tukikohtaa). Lisäksi MPS:llä on kahden välinen sopimus tukikohdan käytöstä Luonterin kippareiden kanssa.

MPS:n jäsenenä saat käyttöösi myös Suomen purjehdus ja veneily ry:n monipuoliset palvelut ja jäsenedut.

Venekatsastus

Venekatsastustoiminta on yksi seuran tärkeimmistä palveluista. Koulutetut katsastajat neuvovat opastavat veneen tekniikkaan ja varusteisiin sekä vesiliikenteen määräyksiin  liittyvissä asioissa. Veneen katsastaminen vuosittain on edellytyksenä seuran perälipun käyttöoikeudelle. Monet vakuutusyhtiöt antavat alennusta katsastetun veneen vakuutusmaksusta.

Koulutustoiminta

MPS tarjoaa jäsenilleen tarpeen mukaan Suomen purjehdus ja veneily ry:n koulutusjärjestelmän mukaista veneilijäkoulutusta ja Suomen Navigaatioliiton laivurikursseja. Lisäksi voidaan järjestää veneen käsittelyyn ja huoltoon liittyvää koulutusta sekä kursseja veneilyn virallisten pätevyyksien hankkimiseksi. (esimerkiksi meri-vhf radion tai vuokraveneen kuljettajan pätevyyskirja).

Kilpailutoiminta

MPS järjestää vuosittain purjehduskilpailuita eri jolla- ja kevytveneluokissa sekä LYS-köliveneille.

Osallistumista paikallisiin, alueellisiin ja kansallisiin kisoihin  kannustetaan, juniorikilpailuun osallistuvia seura voi myös tukea taloudellisesti. Kilpailutoiminnassa teemme läheistä yhteistyötä lähialueen ja muiden Saimaan vesistöalueen pursiseurojen kanssa.

Muu toiminta

Vuosittain järjestämme runsaan joukon erilaisia tapahtumia kuten kalakisoja, pizza-illan ja kaksi regattaa (pienet avoveneet ja suuremmat matkaveneet) – pikkujouluja ja Juhannusjuhlia yhtään väheksymättä. Seuratoiminta tarvitsee luonnollisesti myös iloista talkooväkeä, tukikohtien viihtyvyys on hyvin huolletuissa tiloissa parempi. Tukikohdissa riittääkin monenlaista puuhastelua, tikanheiton, frisbeegolfin tai muiden liikuntaharrasteiden lisäksi.

Jäsenhakemus

Lataa ja tulosta Jäsenhakemuslomake (pdf) tai MPSjäsenhakemus (doc) ja postita se täytettynä osoitteeseen:

Mikkelin Pursiseura ry
50101 Mikkeli

Seura ei tällä hetkellä voi ottaa vastaan jäsenhakemuksia sähköisesti. Tulevaisuudessa on tarkoitus saada käyttöön suojattu yhteys, jonka kautta henkilötietojen lähettäminen turvallisesti ja laillisesti on mahdollista.

Jäsentietojen tallentaminen ja käyttö: katso MPS rekisteriseloste.

Halutessasi jäseneksi voit olla yhteydessä myös suoraan seuran hallituksen jäseniin. Yhteystiedot täällä.