Tulevia tapahtumia:

Venemessut 2018

lue lisää tapahtumista >>

Mikkelin Pursiseuran jäsenyys

Mikkelin Pursiseuran (MPS) jäsenenä pääset nauttimaan upeista tukikohdistamme, jäseneduistamme, sekä muista palveluista.

Katsastustoiminta

Venekatsastustoiminta on yksi tutuimmista veneilijöiden kohtaamista palveluista, mitä pursiseurat tarjoavat. MPS katsastajat ovat Suomen Purjehdus ja Veneily Ry (SPV) kouluttamia venekatsastajia. Koulutetut katsastajat voivat ylläpitää ja kehittää veneilyturvallisuutta seuroissa. He pystyvät myös ohjaamaan ja opastamaan muun muassa veneiden hoidossa ja varustamisessa. Tällöin jokaisessa seurassa veneillään turvallisesti yhdessä nauttien. Lisäksi seuran jäsenellä on mahdollisuus saada alennusta katsastetun veneen vakuutusmaksusta.

Koulutustoiminta

MPS tarjoaa SPV koulutusjärjestelmän mukaista veneilijäkoulutusta junioreiden purjehduskursseista lähtien aina kansainväliseen huvivenelupakirjaan saakka. Järjestelmän mukaisen koulutuksen lisäksi seurassa järjestetään jäsenille monenlaista veneen hallintaan tai olosuhteisiin liittyviä erillisiä kursseja. Seuran jäsenenä sinulla on mahdollisuus myös osallistua SPV kursseille. Jäsenenä monet kurssit ovat varsin edullisia.

Kilpailutoiminta

MPS pitää vuosittain kilpailuja niin aloitteleville optimistijollapurjehtijoille, kuin köliveneille eri luokissa. Jäsenet pääsevät mukaan osallistumaan kisoihin oman tavoitteidensa mukaisesti. Osallistumista paikallisiin, alueellisiin ja kansallisiin kisoihin luonnollisesti kannustetaan, juniorikilpailuun osallistuvia seura voi myös tukea. Teemme läheistä yhteistyötä kilpailutoiminnassa lähialueen ja muiden Vuoksen vesistöalueen pursiseurojen kanssa.

Muu toiminta

Vuosittain järjestämme runsaan joukon erilaisia tapahtumia kuten kalakisoja, pitsa-illan ja kaksi regattaa (pienet avoveneet ja suuremmat matkaveneet) – pikkujouluja ja Juhannusjuhlia yhtään väheksymättä. Seuratoiminta tarvitsee luonnollisesti myös iloista talkooväkeä, kolmen tukikohdan viihtyvyys on hyvin huolletuissa tiloissa parempi. Tukikohdissa riittääkin monenlaista puuhastelua, tikanheiton, frisbeegolfin tai muiden liikuntaharrasteiden lisäksi.

SPV jäsenjärjestön eduista voit lukea oheisesta tiedotteesta.

Jäsenetuja Pursiseurassa on vaikea luetella, asiat pitää päästä kokemaan. Meitä kaikkia yhdistää yksi tekijä ja se on veneily. Lisätietoa voit kysyä MPS hallituksen jäseniltä. Mikkelin pursiseuralla on pitkät perinteet veneilytoiminnan parissa jo vuodesta 1905. Lähetä hakemus jo tänään! Nopein ja helpoin tapa hakea jäsenyyttämme on täyttää alla oleva lomake.

Mikkelin Pursiseura - liittymislomake:

Etunimi:

Sukunimi:

Katuosoite:

Postinumero:

Postitoimipaikka:

Puhelin:

Sähköposti:

Ammatti:

Syntymäaika:

Puolison nimi:

Puolison syntymäaika: