MPS Koronaohjeet

Päivitetty 7.5.2020

Mikkelin pursiseuran tukikohtien voimassa olevat toimintaohjeet koronavirusepidemian johdosta

Mikkelin pursiseura ry:n toiminnassa ja tukikohdissa noudatetaan viranomaisten antamia määräyksiä ja ohjeita sekä Suomen purjehdus ja veneily ry:n (SPV) suosituksia.

Mikkelin pursiseuran hallitus on päättänyt alla olevista toimintaohjeista 5.5.2020. Ohjeita päivitetään tautitilanteen ja viranomaisten ohjeiden mukaan.

Ristisaaren (yhteiskäyttötukikohta) saunat ja saunatuvat ovat poissa käytöstä 1.6 asti.
Kesäkuun alusta lähtien saunoja voi käyttää perhekunnittain ja vuoron jälkeen sauna on pestävä huolellisesti. Muissa sisätiloissa ja koko tukikohdan alueella on pidettävä riittävä etäisyys toisiin ihmisiin.

Pönnön tukikohdan saunaa ja tiloja voi käyttää vene- tai perhekunnittain 14.5 alkaen. Saunavuoron jälkeen sauna ja pesutilat on pestävä huolellisesti. Sisätiloissa ja koko tukikohdan alueella on pidettävä riittävä etäisyys toisiin ihmisiin.
Ohjeiden noudattamista valvoo ja lisäopastusta antaa Pönnön isäntä Petteri Rauta-Aho
puh + 358 400 35 7527

Lamposaaren sisätiloja ja saunaa voi käyttää vene- tai perhekunnittain 14.5 alkaen. Paikalla saa olla 10 hlö kerrallaan. Koko tukikohdan alueella on pidettävä riittävää etäisyyttä toisiin ihmisiin. Tilojen käytöstä on sovittava aina etukäteen saaren isännän Risto Blomquistin kanssa, puhelin +358 50 306 2546

Kenkäveronniemen tukikohdassa junioritoimintaa järjestetään 27.5 alkaen. Paikalla saa olla 10 hlöä kerrallaan. Kipeänä tai flunssaisena ei saa tulla ja ohjaajien antamia ohjeita tulee noudattaa. Junioritoimintaa koskevat turvallisuusohjeet löydät täältä.

Talkoisiin osallistuvien henkilöiden maksimimäärä on 14.5 alkaen on 10 hlöä ja 1.6 alkaen 50 hlöä.

Tukikohdissa ja muualla seuran toimintaan tai tapahtumiin osallistuttaessa on huomioitava riittävä etäisyys toisiin ihmisiin ja pidettävä huolta käsihygieniasta.

Yleistä tietoa koronaviruksesta ja Covid-19 taudista löydät Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta.