Jollaharjoitukset 2019

Jollapurjehdusharjoitukset 2019

Paikka: Pursituuli, Kenkäveronniemi
Pursialankatu 10 (autolla Kanavakadun kautta)

Harjoitusaika: ke klo 17.00-20.00

Sinisen/punaisen ryhmän Opti/Zoom8 harjoitukset 15.5.2019 alkaen.

Vihreän Optariryhmän harjoitukset alkavat purjehduskoulun jälkeisellä viikolla,  12.6.2019.

Kausi päättyy 25.9.2019

Ajat ovat harjoitusten alkamisaikoja. Rannassa on hyvä olla 15 min ennen harjoitusten alkua.

Vihreän ryhmän harjoituksissa jatketaan purjehduksen perustaitojen opettelua. Harjoitusten määrästä ja olosuhteista riippuen lapset voivat suorittaa SPV:n vihreän taitomerkin joko kauden lopussa tai seuraavan kauden alkupuolella. Sinisen/punaisen ryhmän purjehtijat harjoittelevat taitoja, joita tarvitaan sekä kilpa- että retkipurjehduksessa.

Yleisiä veneily- ja vesiturvallisuustaitoja harjoitellaan lähinnä silloin kun purjehtiminen ei ole mahdollista.

Purjehtijan tai huoltajan on syytä ilmoittaa etukäteen mikäli purjehtija ei pääse osallistumaan harjoitukseen, joko Nimenhuuto-palvelun kautta tai suoraan harjoituksen ohjaajalle. (Mielellään jo harjoitusta edeltävänä päivänä, mikäli mahdollista. ) Muutokset tai peruutukset ilmoitetaan myös Nimenhuudon kautta.

Ilmoittautuminen

Mukaan voi ilmoittautua ottamalla yhteyttä jollapurjehduksen yhteyshenkilöön. Huoltaja täyttää ilmoittautumis-/henkilötietolomakkeen, ellei sitä ole täytetty esimerkiksi purjehduskoulun yhteydessä.  Lataa PDF tai Lataa Ms Excel.

Kausimaksu (jos ei osallistu purjehduskoulun starttikurssille)
MPS jäsenet
Ei jäsenet (sisältää MPS:n juniorijäsenmaksun)

Purjehduskouluun osallistuvan alennettu kausimaksu:
(12.6.-25.9.)

Sisaralennus

Kahden lapsen kausimaksusta yhteensä 20€ alennus, purjehduskoulun ja kausimaksun sisaralennus yhteensä enintään 30€.

MPS Jollapurjehdustoiminnan yhteyshenkilöt:

Richard (Riku) Häkli