Jollaharjoitukset 2019

Jollapurjehdusharjoitukset 2019

Paikka: Pursituuli, Kenkäveronniemi
Pursialankatu 10 (autolla Kanavakadun kautta)

Sinisen/punaisen ryhmän Opti/Zoom8 harjoitukset 15.5.2019 alkaen ke klo 17-20.

Vihreän Optariryhmän harjoitukset alkavat purjehduskoulun jälkeisellä viikolla,  12.6.2019, keskiviikkoisin klo 17-20

Kausi päättyy 25.9.2019

Keskiviikkoharjoituksia ei järjestetä viikolla 27. (3.7.2019) Saimaan alueleirin vuoksi.

Ajat ovat harjoitusten alkamisaikoja. Rannassa on hyvä olla 15 min ennen harjoitusten alkua.

Vihreän ryhmän harjoituksissa jatketaan purjehduksen perustaitojen opettelua siitä mihin starttikurssilla jäätiin. Purjehtija voi suorittaa ensimmäisen kauden aikana SPV:n vihreän taitomerkin.

Sinisen/punaisen tason purjehtijat harjoittelevat taitoja, joita tarvitaan sekä kilpa- että retkipurjehduksessa.

Purjehduksen teoriaa ja yleisiä veneily- ja vesiturvallisuustaitoja harjoitellaan lähinnä silloin kun purjehtiminen ei ole mahdollista.

Purjehtijan tai huoltajan on syytä ilmoittaa etukäteen harjoituksen vastuuohjaajalle (Paavo N) mikäli purjehtija ei pääse osallistumaan harjoitukseen.

Ilmoittautuminen toimintaan

Mukaan voi ilmoittautua ottamalla yhteyttä jollapurjehduksen yhteyshenkilöön. Huoltaja täyttää ilmoittautumis-/henkilötietolomakkeen, ellei sitä ole täytetty esimerkiksi purjehduskoulun yhteydessä.  Lataa PDF tai Lataa Ms Excel.

Kausimaksu (jos ei osallistu purjehduskoulun starttikurssille)
MPS jäsenet
Ei jäsenet (sisältää MPS:n juniorijäsenmaksun)

Purjehduskouluun osallistuvan alennettu kausimaksu:
(12.6.-25.9.)

Sisaralennus

Kahden lapsen kausimaksusta yhteensä 20€ alennus, purjehduskoulun ja kausimaksun sisaralennus yhteensä enintään 30€.

MPS Jollapurjehdustoiminnan yhteyshenkilöt:

Richard (Riku) Häkli