Jollaharjoitukset 2020

Harjoitukset 17.5 2020 alkaen
keskiviikkoisin klo 17-20.

Paikka: Pursituuli, Kenkäveronniemi
Pursialankatu 10 (autolla Kanavakadun kautta)

Kausi päättyy 28.10.2020

Ajat ovat harjoitusten alkamisaikoja. Rannassa on hyvä olla 30 min ennen harjoitusten alkua jotta ehtii laittaa jollan ja omat varusteet purjehduskuntoon.

Vihreän ryhmän harjoituksissa harjoitellaan purjehduksen perustaitoja. Purjehtija voi suorittaa SPV:n vihreän taitomerkin.

Sinisen/punaisen tason purjehtijat harjoittelevat taitoja, joita tarvitaan sekä kilpa- että retkipurjehduksessa.

Keskiviikkoharjoitusten 17.6, 29.7, 6.8 ja 9.9. sijaan pidetään seuran harjoituskisat klo 16.00 alkaen. Huomaa alkamisaika!

Purjehduksen teoriaa ja yleisiä veneily- ja vesiturvallisuustaitoja harjoitellaan lähinnä silloin kun purjehtiminen ei ole mahdollista.

Purjehtijan tai huoltajan on syytä ilmoittaa etukäteen harjoituksen vastuuohjaajalle (Paavo N / Riku H) mikäli purjehtija ei ennakkotiedosta poiketen osallistu harjoitukseen.

Ilmoittautuminen toimintaan

Mukaan voi ilmoittautua ottamalla yhteyttä vastuuohjaajaan. Huoltaja täyttää ilmoittautumis-/henkilötietolomakkeen, ellei sitä ole täytetty esimerkiksi purjehduskoulun yhteydessä.  Lataa PDF tai Lataa Ms Excel.

MPS Jollapurjehdustoiminnan yhteyshenkilöt:

Richard (Riku) Häkli