Jollaharjoitukset 2020

Jollapurjehdusharjoitukset 2020

Paikka: Pursituuli, Kenkäveronniemi
Pursialankatu 10 (autolla Kanavakadun kautta)

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 17-20. Alkamisajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Kausi päättyy 28.10.2020

Ajat ovat harjoitusten alkamisaikoja. Rannassa on hyvä olla 15 min ennen harjoitusten alkua.

Vihreän ryhmän harjoituksissa jatketaan purjehduksen perustaitojen opettelua siitä mihin purjehduskoulussa jäätiin. Purjehtija voi suorittaa SPV:n vihreän taitomerkin.

Sinisen/punaisen tason purjehtijat harjoittelevat taitoja, joita tarvitaan sekä kilpa- että retkipurjehduksessa.

Purjehduksen teoriaa ja yleisiä veneily- ja vesiturvallisuustaitoja harjoitellaan lähinnä silloin kun purjehtiminen ei ole mahdollista.

Purjehtijan tai huoltajan on syytä ilmoittaa etukäteen harjoituksen vastuuohjaajalle (Paavo N / Riku H) mikäli purjehtija ei pääse osallistumaan harjoitukseen.

Ilmoittautuminen toimintaan

Mukaan voi ilmoittautua ottamalla yhteyttä vastuuohjaajaan. Huoltaja täyttää ilmoittautumis-/henkilötietolomakkeen, ellei sitä ole täytetty esimerkiksi purjehduskoulun yhteydessä.  Lataa PDF tai Lataa Ms Excel.

Huom! Alla olevia kausimaksuja alennetaan purjehduskaudella 2020. Maksun suuruus riippuu todellisen harjoituskauden pituudesta.

Kausimaksu (koko kausi)
MPS jäsenet
Ei jäsenet (sisältää MPS:n juniorijäsenmaksun)

Purjehduskouluun osallistuvan alennettu kausimaksu:
(10.6.alkaen.)

Sisaralennus

Kahden lapsen kausimaksusta yhteensä 20€ alennus, kaikki alennukset yhteensä enintään 30€.

MPS Jollapurjehdustoiminnan yhteyshenkilöt:

Richard (Riku) Häkli