Junioritoiminta

Junioritoiminta 2019

Vuoden 2019 toiminta alkaa Saimaan alueen seurojen ja SPV:n yhdessä järjestämällä talvileirillä Nilsiän Tahkovuoressa 11.-13.tammikuuta 2019.

Tästä näet leirikirjeen.

MPS:n junioritoimintaan pääsee helpoiten mukaan seuran Purjehduskoulun kautta. Harrastuksen aloittamiseen riittää uimataito (50m) ja omat liivit. Omaa jollaa tai muita erikoisvarusteita ei tarvita.

Purjehduskoulussa käytetään Suomen purjehdus ja veneily ry:n lasten ja nuorten koulutusjärjestelmän mukaisia tasoryhmiä. Koulun  vastuuohjaajilla on pitkä purjehdus- ja veneilykokemus sekä SPV:n vastuuohjaajakoulutus.

Keskiviikkoharjoitusten tiedotuskanavana käytetään Nimenhuuto– palvelua. Mahdolliset muutokset tai peruutukset ilmoitetaan Nimenhuudon kautta.

Junioritoiminnan nettikalenteri (Nimenhuuto.com)

MPS:n junioripurjehduksen toimintasuunnitelma 2018 (pdf)

Kenkäveronniemen purjehdustukikohta

Juniorikilpapurjehdus

MPS järjestää kilpailemisesta kiinnostuneille ohjausta ja valmennusta. Kilpailuharjoitukset ovat joko keskiviikkoharjoitusten yhteydessä erillisenä ryhmänä tai muuna aikana (sovitaan ohjaajien kanssa).

MPS järjestää itse yhden ES-Open kilpailusarjan osakilpailun.

Kauden 2018 kilpailukalenterit (pdf)

MPS Junioritoiminnan yhteyshenkilöt:

Richard (Riku) Häkli
MPS Junioripäällikkö
(Purjehduskoulun Starttikurssi, leirit, SPV-yhteyshenkilö)
p. 050 3408676

Paavo Nikkilä
MPS Jollapurjehduksen vastuuohjaaja
(Keskiviikkoharjoitukset, kilpapurjehdus, Saimaa Ranking)
p. 044 3203931

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi(at)mikkelinpursiseura.fi