Facebook Demo

1 week 4 days ago

2 weeks 1 day ago

Mikkelin seudun koronatilanteen pahenemisesta johtuen Ristisaaren MPS-pitsailta 12.9 joudutaan perumaan. Etelä-Savon terveyspalvelujen johto pyytää Mikkeliläisiä välttämään kaikkia tarpeettomia kontakteja ja kokoontumisia.

Ristisaareen voi mennä, mutta saunoja, sisätiloja ja ruanlaittopaikkoja on käytettävä venekunnittain. Tukikohdissa on nyt noudatettava erityistä varovaisuutta. Muistetaan turvavälit ja hygienia.

MPS hallitus

3 weeks 3 days ago

Yövesi-matkapurjehduskilpailu 5.9.
Ristisaaresta Korkiaan. Järjestää MPS ja RiPS yhteistyössä.

Aikataulu ja kilpailukutsu:
mikkelinpursiseura.fi/wp-content/uploads/Matkapurjehdus2020kilpailukutsu.pdf

2 months 3 weeks ago

Voinappiregatta 2020 alkaa olla taputeltu. Kuolimo ajeltiin läpi ja viimeiseksi illaksi veneet pysäköitiin Saimaan rannalle. Lisätietoja voit lukea seuraavasta Pokturissa 🙂

3 months 3 weeks ago

4 months 4 days ago

Viime viikolla 13.5. aloitettiin talkookausi Kenkäveronniemen tukikohdassa pesemällä ja vahaamalla jollia. Kahden Optimistin ja kahden Zoom8:n lisäksi puunattiin myös seuran uusin vene, Laserjolla.

Tällä viikolla, 20.5. Riku ja Paavo pääsivät jatkamaan koronan keskeyttämää jollahyllyjen rakentamista. Kaikki neljä hyllyväliä ovat nyt pystyssä (ja suorassa!) Seuran koko jollakalusto ja useita jäsenten omia jollia mahtuu nyt siististi omille paikoilleen.

Seuraavana on talkoissa vuorossa jollahyllyn rakennus valmiiksi ja varustehyllyjen teko.

4 months 2 weeks ago

Jollakausi alkaa huomenna keskiviikkona jollien pesulla ja vahauksella ulkona Pursituulen kentällä. Omat hanskat ja käsidesit mukaan!

5 months 1 week ago

Tämä postaus on julkaistu myös MPS:n Instagram-tilillä @mikkelinpursiseura

Käykäähän katsomassa ja tykkäämässä.

Kuva: © Esko Pitkänen, Ristisaari Juhannus 2019

5 months 2 weeks ago

This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.