Facebook Demo

5 days 11 hours ago

Kuvan Palta-merkkinen vene löytyi puoliksi uponneena Lamposaaren rantakaisikosta. Veneessä on murtojälkiä, myös moottoria oli yritetty irrottaa. Moottori on Yamaha 5HV.

Vene on hinattu Kenkäveronniemeen MPS:n Pursituuli- tukikohtaan (Mikkelipuiston kohdalla) jossa se on nostettu ylös ja lukittu.

Veneen lukitussa perälokerossa on vettä, jota emme saaneet tyhjennettyä. Jäätyminen voi siis rikkoa venettä.

Aivan kaikkia tuntomerkkejä ei tässä kerrota, ne tietää vain omistaja.

Veneen omistaja voi ottaa yhteyttä Mikkelin pursiseuraan, asiasta tietävät parhaiten Riku Häkli ja Paavo Nikkilä. yhteystiedot: mikkelinpursiseura.fi/seura/hallitus/

Veneen tuntomerkit on ilmoitettu myös Poliisille.

Viestiä saa jakaa.

2 weeks 6 days ago

Pursituulessa ja Lamposaaressa laskettiin viirit keskiviikkona 28.lokakuuta kauden päättymisen merkiksi.

Pursituulessa järjestettiin samalla kauden päättäjäiset joissa palkittiin hyvin pärjänneitä ja positiivisesti yllättäneitä junnuja. Virallisen osuuden jälkeen ilta jatkui makkaranpaiston merkeissä. Päättäjäisiin osallistui yhteensä 9 junnua, ohjaajaa ja vanhempaa.

Talvikauden alkajaisiksi sytytettiin Pursituulen kausivalot.

Tiistaina 10.11.pidettiin Pursituulen ensimmäiset talvitalkoot. Siirrettiin soutuvene ja loput kalustosta talvisäilytykseen.

Talkoot jatkuvat tiistaisin klo 17.

1 month 2 weeks ago

Syksyllä tarve toimiville kulkuvaloille on ihan toista kuin Juhannuksena. Ei pidä unohtaa, että myös soutuveneessä tai purjejollassa on oltava hämärässä tai huonon näkyvyyden vallitessa jonkinlainen valo jota voi näyttää tarvittaessa.

Tänään Mikkelin pursiseuran jollaharjoituksissa oli kuvissa näkyvän Optin mastossa ohjaajan otsalamppu ja Zoom8:n puomissa taskulamppu, myös ohjaajan oma.

Valosponsoria odotellessa...

#mikkelinpursiseura #pursituuli #viisaastivesillä #kulkuvalot #saimaa

Kuvat: Paavo N

2 months 2 weeks ago

2 months 2 weeks ago

Mikkelin seudun koronatilanteen pahenemisesta johtuen Ristisaaren MPS-pitsailta 12.9 joudutaan perumaan. Etelä-Savon terveyspalvelujen johto pyytää Mikkeliläisiä välttämään kaikkia tarpeettomia kontakteja ja kokoontumisia.

Ristisaareen voi mennä, mutta saunoja, sisätiloja ja ruoanlaittopaikkoja on käytettävä venekunnittain. Tukikohdissa on nyt noudatettava erityistä varovaisuutta. Muistetaan turvavälit ja hygienia.

MPS hallitus

2 months 4 weeks ago

Yövesi-matkapurjehduskilpailu 5.9.
Ristisaaresta Korkiaan. Järjestää MPS ja RiPS yhteistyössä.

Aikataulu ja kilpailukutsu:
mikkelinpursiseura.fi/wp-content/uploads/Matkapurjehdus2020kilpailukutsu.pdf

4 months 3 weeks ago

Voinappiregatta 2020 alkaa olla taputeltu. Kuolimo ajeltiin läpi ja viimeiseksi illaksi veneet pysäköitiin Saimaan rannalle. Lisätietoja voit lukea seuraavasta Pokturissa 🙂

5 months 3 weeks ago

6 months 1 week ago

Viime viikolla 13.5. aloitettiin talkookausi Kenkäveronniemen tukikohdassa pesemällä ja vahaamalla jollia. Kahden Optimistin ja kahden Zoom8:n lisäksi puunattiin myös seuran uusin vene, Laserjolla.

Tällä viikolla, 20.5. Riku ja Paavo pääsivät jatkamaan koronan keskeyttämää jollahyllyjen rakentamista. Kaikki neljä hyllyväliä ovat nyt pystyssä (ja suorassa!) Seuran koko jollakalusto ja useita jäsenten omia jollia mahtuu nyt siististi omille paikoilleen.

Seuraavana on talkoissa vuorossa jollahyllyn rakennus valmiiksi ja varustehyllyjen teko.

6 months 2 weeks ago

Jollakausi alkaa huomenna keskiviikkona jollien pesulla ja vahauksella ulkona Pursituulen kentällä. Omat hanskat ja käsidesit mukaan!

This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.