Purjehduskoulu oli menestys, ES-Open peruttu

Purjehduskoulu päättyi

MPS:n Lasten purjehduskouluviikko päättyi tänään perjantaina 7.6. Pursituulessa. Mukana oli 10 lasta, joista 9 starttikurssilla (vihreä taso, aloittelijat) ja yksi spurttikurssilla (sininen taso).

Koulun rehtorina toimi Riku Häkli ja vastuuohjaajana Paavo Nikkilä. Junnuohjaaja Eero oli mukana koko viikon, muut ohjaajat Jirko, Jukka, Toni ja Veera sekä apuohjaaja Lauri olivat kukin mukana vain osan viikosta oman aikataulunsa mukaan.

Koulussa opeteltiin jollapurjehduksen alkeita ja merimiestaitoja. SPV:n vihreän taitomerkin suorittaminen jatkuu keskiviikkoharjoituksissa.

ES-Open peruttu

MPS:n ES-Open kilpailu (8.6.2019) sekä samalla koko ES-open kilpailusarja on peruttu tältä kaudelta. Syynä peruuttamiseen ovat osanottajien vähyys ja järjestävien seurojen resurssipula. Kilpailusarja järjestetään kaudesta 2020 alkaen hieman erilaisessa muodossa.

MPS:n junnutoiminnan resurssit suunnataan nyt säännöllisten harjoitusten järjestämiseen ja Saimaan alueleirin valmisteluun.

MPS:n omia harjoituskilpailuja järjestetään jollaharjoitusten yhteydessä noin kerran kuukaudessa. Seura tukee junnujen osallistumista mm. Optimistin kadettisarjan kilpailuihin ja Zoom8-luokan ranking-sarjan kilpailuihin.